Givin' Enjoyment - Take A Message

Snyggt och praktiskt

Det är skönt att ha bra mörkläggning på kvällarna när man ska sova så att man inte vaknar av ljus ute på gatan, ja det är  verkligen viktigt så att man kan få en god natts sömn. Det är något som man behöver och mår bra av. Så man gör väl i att skaffa sig ett par bra persienner i bromma där finns det bra persienner. 
Sen så är det inte bara praktiskt det är ju även väldigt snyggt också tycker jag, så det blir en snygg inredningsdetalj som man kan använda sig av för att göra det finare hemma.

Bra med lite variation

Ja man vill ju ha variation och ibland så vill man ju inte göra alltid som alla andra utan man vill sätta sig egna prägel på det hela. Det kan man göra genom att använda sig av persienner, det blir väldigt snyggt att dela av ett rum med en persienn. Det kommer jag ihåg att mina föräldrar gjorde när jag var liten och dom skulle dela av stora rummet för dom skulle även sova där. Och jag kommer ihåg att det blev väldigt fint och det såg lite extra snyggt ut med persiennerna som vi hade som avdelare i vardags rummet.

Ja det finns så många saker som man kan göra och det finns så många idéer på hur man kan göra för att göra om saker och ting hemma och det är ju underbart att det är så.
Ja jag skulle vilja göra iordning våran hall just nu och få lite mer ordning och reda på det hela. Ja det kommer bli så fint när det väl är klart och det hoppas jag att det blir någon gång. Men vi ska försöka få till det i helgen och göra det sista. Så hoppas att det blir av och det blir klart.